نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

گوترش خواستار پایان اسکان اسرائیل در خاک فلسطین شد newkerala.com # 22049

[ad_1]

به نقل از گوترش روز پنجشنبه در بیانیه کمیسیون حقوق مردم فلسطین ، سازمان ملل متحد همچنان متعهد به حمایت از فلسطینی ها و اسرائیلی ها در حل اختلافات و پایان دادن به درد و رنج است.

وی گفت: “من بار دیگر از دولت اسرائیل خواستم كه فوراً تمام فعالیت های حل و فصل را متوقف كند ، این مانعی بزرگ برای دستیابی به راه حل دو كشور و صلح عادلانه ، پایدار و جامع است.”

اقدامات مداوم خشونت در سرزمین اشغالی فلسطین و همچنین محدودیت های اسرائیل در جابجایی و دسترسی و سایر موارد نقض قوانین بین المللی بشردوستانه و حقوق بشر ، بی اعتمادی اسرائیلی ها و فلسطینی ها را افزایش داده و صلح را کمتر قابل دسترسی کرده است ، به گفته رئیس سازمان ملل.

وی گفت که این کمیته نقش مهمی در بسیج افکار بین المللی و کمک به فلسطینی ها و اسرائیلی ها برای انجام مجدد مذاکرات معنادار دارد.

گوترش گفت ، هدف توافق شده طولانی مدت پایان دادن به اشغال و اجرای راه حل دو کشور بر اساس مرزهای قبل از 1967 مطابق با قوانین بین المللی ، قطعنامه های مربوطه سازمان ملل و توافق نامه های دو جانبه با قدس به عنوان پایتخت دو کشور است. .

وی گفت ، درخواست محمود عباس ، رئیس جمهور فلسطین برای برگزاری كنفرانس بین المللی صلح تحت حمایت سازمان ملل و چهار جانبه گسترش یافته خاورمیانه ، فرصت مثبتی برای پیشرفت در صلح در منطقه فراهم می كند.

“من از طرفین می خواهم كه از اقدامات یك جانبه كه احتمال شروع مجدد روند صلح را به خطر می اندازد ، خودداری كنند.”

دبیرکل همچنین از فرمان ریاست جمهوری صادر شده توسط عباس برای برگزاری انتخابات شورای ملی قانونگذاری ، ریاست جمهوری و فلسطین در سال جاری استقبال کرد.

انتخابات در کرانه باختری اشغالی از جمله بیت المقدس شرقی و غزه گامی تعیین کننده در جهت وحدت فلسطین خواهد بود. وی گفت که این امر مشروعیت دوباره ای را به نهادهای ملی اعم از پارلمان و دولت منتخب دموکراتیک در فلسطین می دهد.

“انتخابات یک بخش حیاتی از ساخت یک کشور دموکراتیک فلسطین مبتنی بر حاکمیت قانون با حقوق برابر برای همه است. حمایت کمیسیون از این تلاش ها بسیار مهم خواهد بود.”

گوترش همچنین از تلاش های کمیته برای بسیج حمایت از آژانس سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی به روشی که به اندازه نیاز و شایستگی آوارگان فلسطینی پایدار ، قابل پیش بینی و بلند مدت باشد ، تمجید کرد.

“بیایید با هم همکاری کنیم و از ارزشهای منشور سازمان ملل متحد به عنوان چارچوب مشترک همکاری برای تحقق حقوق اسرائیلی ها و فلسطینی ها ، خاورمیانه و فراتر از آن حمایت کنیم.”

طبق اعلام سازمان آزادیبخش فلسطین ، از سال 1990 و تاکنون بدون تصویب رسمی ، حدود 90 پایگاه استقرار اسرائیلی در کرانه باختری ساخته شده است.

گروه های حقوق بشری فلسطینی می گویند از سال 1967 تاکنون حدود 700000 شهرک نشین در کرانه باختری و بیت المقدس شرقی زندگی کرده اند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *