نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

کمبود مواد غذایی ناشی از همه گیری COVID-19 مرتبط با افسردگی newkerala.com # 9785



واشنگتن ، 16 ژانویه: یک مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی پیشگیری آمریکا نشان می دهد که افزایش 25 درصدی کمبود مواد غذایی در طی بیماری همه گیر COVID-19 با شکستن سلامت روانشناختی مرتبط است. نارسایی تغذیه ای ، شدیدترین شکل عدم امنیت غذایی ، هنگامی رخ می دهد که خانواده ها غذای کافی برای خوردن ندارند. در میان نمونه نماینده ملی 63،674 بزرگسال در ایالات متحده ، سیاه پوستان و اسپانیایی تبار بیش از دو برابر سفیدپوستان آمریکایی دچار سو likelyتغذیه بودند.

جیسون ناگاتا ، دکتر ، استادیار متخصص اطفال در دانشگاه کالیفرنیا ، سانفرانسیسکو و نویسنده اصلی این مطالعه ، گفت که “افراد رنگین پوست به طور متناسب تحت تأثیر کمبودهای تغذیه ای و COVID-19 قرار می گیرند. بسیاری از این افراد رنج می برند از دست دادن شغل و سطوح بالاتر فقر در طی همه گیری. “

به طور کلی ، 65 درصد آمریکایی ها علائم اضطراب و 52 درصد علائم افسردگی را در هفته قبل از تکمیل مطالعه گزارش کرده اند. کسانی که در این هفته به اندازه کافی غذا نخورده بودند ، از نظر بهداشت روانی ضعیف تر گزارش شده اند ، با 89٪ کمبود غذا در آمریکایی ها علائم اضطراب گزارش شده است در حالی که 63٪ آمریکایی ها با غذای کافی. به طور مشابه ، 83٪ از آمریکاییان دارای سو mal تغذیه ، در مقایسه با 49٪ با غذای کافی ، علائم افسردگی را گزارش کردند.

ناگاتا گفت: گرسنگی ، خستگی و نگرانی از اینکه غذای کافی برای خوردن ندارید می تواند علائم افسردگی و اضطراب را بدتر کند.

محققان دریافته اند که دریافت غذای رایگان یا وعده های غذایی بخشی از بار سلامت روان را از کمبود غذا برطرف می کند.

کایل هانسون ، MD ، استادیار دانشگاه تورنتو گفت: “سیاست گذاران باید مزایا و واجد شرایط بودن برنامه کمک های تغذیه ای تکمیلی (SNAP) و سایر برنامه ها را برای مقابله با عدم امنیت غذایی و سلامت روان گسترش دهند.” هم نویسنده مطالعه

مطالعه: کمبود تغذیه ای COVID-19 ناشی از همه گیری همراه با افسردگی

آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!

توییت

عنوان

عنوان

کلاس

ارسال

ارسال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *