نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

کمبود مواد غذایی ناشی از همه گیری COVID-19 مرتبط با افسردگی newkerala.com # 9785

[ad_1]


واشنگتن ، 16 ژانویه: یک مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی پیشگیری آمریکا نشان می دهد که افزایش 25 درصدی کمبود مواد غذایی در طی بیماری همه گیر COVID-19 با شکستن سلامت روانشناختی مرتبط است. نارسایی تغذیه ای ، شدیدترین شکل عدم امنیت غذایی ، هنگامی رخ می دهد که خانواده ها غذای کافی برای خوردن ندارند. در میان نمونه نماینده ملی 63،674 بزرگسال در ایالات متحده ، سیاه پوستان و اسپانیایی تبار بیش از دو برابر سفیدپوستان آمریکایی دچار سو likelyتغذیه بودند.

جیسون ناگاتا ، دکتر ، استادیار متخصص اطفال در دانشگاه کالیفرنیا ، سانفرانسیسکو و نویسنده اصلی این مطالعه ، گفت که “افراد رنگین پوست به طور متناسب تحت تأثیر کمبودهای تغذیه ای و COVID-19 قرار می گیرند. بسیاری از این افراد رنج می برند از دست دادن شغل و سطوح بالاتر فقر در طی همه گیری. “

به طور کلی ، 65 درصد آمریکایی ها علائم اضطراب و 52 درصد علائم افسردگی را در هفته قبل از تکمیل مطالعه گزارش کرده اند. کسانی که در این هفته به اندازه کافی غذا نخورده بودند ، از نظر بهداشت روانی ضعیف تر گزارش شده اند ، با 89٪ کمبود غذا در آمریکایی ها علائم اضطراب گزارش شده است در حالی که 63٪ آمریکایی ها با غذای کافی. به طور مشابه ، 83٪ از آمریکاییان دارای سو mal تغذیه ، در مقایسه با 49٪ با غذای کافی ، علائم افسردگی را گزارش کردند.

ناگاتا گفت: گرسنگی ، خستگی و نگرانی از اینکه غذای کافی برای خوردن ندارید می تواند علائم افسردگی و اضطراب را بدتر کند.

محققان دریافته اند که دریافت غذای رایگان یا وعده های غذایی بخشی از بار سلامت روان را از کمبود غذا برطرف می کند.

کایل هانسون ، MD ، استادیار دانشگاه تورنتو گفت: “سیاست گذاران باید مزایا و واجد شرایط بودن برنامه کمک های تغذیه ای تکمیلی (SNAP) و سایر برنامه ها را برای مقابله با عدم امنیت غذایی و سلامت روان گسترش دهند.” هم نویسنده مطالعه

مطالعه: کمبود تغذیه ای COVID-19 ناشی از همه گیری همراه با افسردگی

آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!

توییت

عنوان

عنوان

کلاس

ارسال

ارسال

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *