
[ad_1]
نیویورک ، 20 ژانویه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک پاسخ ایمنی غیر طبیعی که با حمله و آسیب رساندن به سیستم عصبی مرکزی باعث بیماری مولتیپل اسکلروزیس (ام اس) می شود. یافته ها ، منتشر شده در مجله تحقیقات بالینی ، نشان می دهد که تغییر در رژیم غذایی ممکن است به درمان برخی از افراد مبتلا به بیماری خود ایمنی کمک کند.
دیوید هافلر ، نویسنده ارشد ، استاد دانشگاه ییل در ایالات متحده ، گفت: “ما مدتی است که می دانیم هم ژنتیک و هم محیط در پیشرفت بیماری MS نقش دارند.”
هافلر افزود: “این سند نشان می دهد كه یكی از عوامل محیطی رژیم است.”
بافت چربی در بیماران مبتلا به MS دارای سطح طبیعی “اسید اولئیک” ، اسید چرب غیر اشباع تک موجود در مقادیر زیاد روغن پخت و پز ، گوشت (گوشت گاو ، مرغ و گوشت خوک) ، پنیر ، آجیل ، تخمه آفتابگردان ، تخم مرغ ، بیضه نیست. بر اساس مطالعه ، محصولات ، شیر ، زیتون و آووکادو.
این گروه از محققان دریافتند که این کمبود اسید اولئیک منجر به از دست دادن حسگرهای متابولیکی می شود که سلول های T را فعال می کند ، که واکنش سیستم ایمنی بدن به بیماری های عفونی را واسطه می کند.
بدون اثرات سرکوبگرانه این سلولهای T نظارتی ، سیستم ایمنی بدن می تواند به سلولهای سالم سیستم عصبی مرکزی حمله کرده و منجر به کاهش بینایی ، درد ، عدم هماهنگی و سایر علائم ناتوان کننده MS شود.
وقتی محققان اسید اولئیک را در آزمایش های آزمایشگاهی به بافت چربی بیماران MS تزریق کردند ، سطح سلول های T نظارتی افزایش یافت.
پیش از این ، محقق یادآور شده بود که چاقی باعث ایجاد سطح ناسالم التهاب می شود و یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری ام اس است ، مشاهده ای که وی را وادار به مطالعه نقش رژیم غذایی در بیماری ام اس کرد.
با این حال ، وی تأکید کرد که تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا خوردن رژیم غذایی حاوی اسید اولئیک می تواند به برخی از بیماران MS کمک کند ، نیاز است.
کمبود اسیدهای چرب باعث بیماری ام اس می شود: مطالعه
آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!
توییت
عنوان
عنوان
کلاس
ارسال
ارسال
[ad_2]