نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

کمبود اسیدهای چرب باعث بیماری مولتیپل اسکلروزیس می شود: شماره 11728 newkerala.com را مطالعه کنید



نیویورک ، 20 ژانویه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که یک پاسخ ایمنی غیر طبیعی که با حمله و آسیب رساندن به سیستم عصبی مرکزی باعث بیماری مولتیپل اسکلروزیس (ام اس) می شود. یافته ها ، منتشر شده در مجله تحقیقات بالینی ، نشان می دهد که تغییر در رژیم غذایی ممکن است به درمان برخی از افراد مبتلا به بیماری خود ایمنی کمک کند.

دیوید هافلر ، نویسنده ارشد ، استاد دانشگاه ییل در ایالات متحده ، گفت: “ما مدتی است که می دانیم هم ژنتیک و هم محیط در پیشرفت بیماری MS نقش دارند.”

هافلر افزود: “این سند نشان می دهد كه یكی از عوامل محیطی رژیم است.”

بافت چربی در بیماران مبتلا به MS دارای سطح طبیعی “اسید اولئیک” ، اسید چرب غیر اشباع تک موجود در مقادیر زیاد روغن پخت و پز ، گوشت (گوشت گاو ، مرغ و گوشت خوک) ، پنیر ، آجیل ، تخمه آفتابگردان ، تخم مرغ ، بیضه نیست. بر اساس مطالعه ، محصولات ، شیر ، زیتون و آووکادو.

این گروه از محققان دریافتند که این کمبود اسید اولئیک منجر به از دست دادن حسگرهای متابولیکی می شود که سلول های T را فعال می کند ، که واکنش سیستم ایمنی بدن به بیماری های عفونی را واسطه می کند.

بدون اثرات سرکوبگرانه این سلولهای T نظارتی ، سیستم ایمنی بدن می تواند به سلولهای سالم سیستم عصبی مرکزی حمله کرده و منجر به کاهش بینایی ، درد ، عدم هماهنگی و سایر علائم ناتوان کننده MS شود.

وقتی محققان اسید اولئیک را در آزمایش های آزمایشگاهی به بافت چربی بیماران MS تزریق کردند ، سطح سلول های T نظارتی افزایش یافت.

پیش از این ، محقق یادآور شده بود که چاقی باعث ایجاد سطح ناسالم التهاب می شود و یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری ام اس است ، مشاهده ای که وی را وادار به مطالعه نقش رژیم غذایی در بیماری ام اس کرد.

با این حال ، وی تأکید کرد که تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا خوردن رژیم غذایی حاوی اسید اولئیک می تواند به برخی از بیماران MS کمک کند ، نیاز است.

کمبود اسیدهای چرب باعث بیماری ام اس می شود: مطالعه

آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!

توییت

عنوان

عنوان

کلاس

ارسال

ارسال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *