
[ad_1]
محقق هیرویاسو ایسو ، استاد دانشگاه اوزاکا ، گفت: “با توجه به پیر شدن سریع جمعیت و نیاز به بهبود امید به زندگی پس از این حوادث قلبی عروقی ، نیاز شدیدی به شواهد علمی در مورد سبک زندگی بازماندگان سکته مغزی و حمله قلبی وجود دارد.” در سوئیت ، ژاپن. .
برای این مطالعه ، محققان داده های بیش از 46000 شرکت کننده (40 تا 79 سال را که 60 درصد آنها زن بودند) تجزیه و تحلیل کردند.
شرکت کنندگان سپس به سه گروه تقسیم شدند – سابقه سکته مغزی. سابقه سکته قلبی (MI) ؛ و بدون سابقه سکته مغزی یا MI. این تیم سپس میزان و دفعات مصرف چای سبز و قهوه را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
در مقایسه با شرکت کنندگانی که بندرت چای سبز می نوشیدند ، بازماندگان سکته مغزی که حداقل هفت فنجان چای سبز در روز مصرف می کردند ، خطر مرگ و میر ناشی از تمام علل را تقریباً 62٪ کاهش می دهند.
بازماندگان حمله قلبی که یک فنجان قهوه در روز می نوشند ، تقریباً 22٪ خطر کلی مرگ را در مقایسه با کسانی که به طور منظم قهوه نمی نوشند کاهش می دهد.
در افرادی که سابقه سکته مغزی یا قلبی ندارند و در هفته یک یا چند فنجان قهوه مصرف می کنند ، تقریباً 14٪ خطر مرگ و میر ناشی از تمام علل نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند ، کمتر است.
[ad_2]