نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

پس از نبرد با کوید ، بیمارستان ها دوباره روی سرطان تمرکز کردند newkerala.com # 21837

[ad_1]

با این حال ، با کم شدن موارد Covid-19 ، نیاز به آگاهی در بیماران افزایش یافت. در عوض ، بیمارستان ها آماده اند تا کمپین های آگاهی بخشی را برای جلب توجه بیماران به درمان سرطان آغاز کنند.

سورش کومار ، رئیس بیمارستان لوک نایاک در دهلی ، به IANS گفت که این بیمارستان یک کار آگاهی ویژه برای بیماران سرطانی آغاز خواهد کرد.

وی گفت: “بیماران سرطانی در حال حاضر مراجعه به مرکز ما را آغاز کرده اند ، زیرا اکنون در دسترس انواع بیماران قرار داریم. ما برای جلوگیری از ترس از کووید و تأکید بر اهمیت غربالگری زودرس در بین مردم ، سطح آگاهی را شروع خواهیم کرد.”

لاک نایاک اخیراً توسط دولت دهلی از لیست ویژه بیمارستان کوید خارج شد. از زمان بروز همه گیر شدن بیماری پایتخت ملی ، این مرکز به عنوان یک مرکز مراقبت اصلی برای کوید خدمت کرده است.

جگات رام ، مدیر موسسه آموزش پزشکی صلاحیت تحصیلات تکمیلی iamp؛ تحقیق (PGIMER) ، چندیگر ، به IANS گفت كه بخشهای آن در حال هماهنگی برای افزایش آگاهی از سرطان در بیمارستان هستند.

وی گفت: “گروه های رژیم غذایی ، طب عمومی و پرتودرمانی در بیمارستان ما علاوه بر گفتگو با گروه های مختلف پوستر ، پوسترهایی نیز نصب كرده اند. ما نیز در این راه به دانشگاه پنجاب پیوسته ایم.”

مانیش شارما ، یک انکولوژیست پزشکی در راجیو گاندی ، انستیتوی سرطان و مرکز تحقیقات (RGCIRC) در دهلی ، گفت که مردم از غربالگری پیشگیرانه و تشخیص زودهنگام سرطان به دلیل ترس از Covid-19 ، که منجر به شدت بیماری می شود ، ترس دارند. وی همچنین هشدار داد که شدت سرطان در مرحله 2 و مرحله 3 در ماه های آینده افزایش خواهد یافت.

“بیماران نسبت به دریافت مراقبت از سرطان از بیمارستانها بسیار مضطرب و بدبین هستند زیرا آنها از نظر ایمنی کمبود دارند و بنابراین در برابر عوارض Covid-19 آسیب پذیرتر هستند. از آنجا که بسیاری از آنها برای غربالگری منظم ، پیگیری و درمان مراجعه نمی کنند ، بیماری آنها به مرحله پیشرفته رسیده است. شارما توضیح داد.

وی گفت: “ما برای مقابله با جریان پرونده ها در ماه های آینده به یک کمپین متنوع از بیمارستان ها و همچنین دولت احتیاج داریم.”

در همین حال ، پراگیا شوكلا ، رئیس آنكولوژی بالینی در انستیتوی دولتی سرطان در دهلی (DSCI) ، گفت كه بیمارستان ها اکنون باید بخش های سرطان خود را مجدداً راه اندازی كنند زیرا بیماران مایل به مراجعه به بیمارستان ها نیستند.

“ما تنها بیمارستانی در منطقه پایتخت ملی (NCR) بودیم که بیماران سرطانی را در طی شیوع همه گیر پذیرا بودیم. حتی AIIMS نیز OPD را بسته بود. اکنون همه چیز در حال عادی شدن است و بیمارستان ها باید آماده شوند زیرا یک صف طولانی از بیماران سرطانی وجود دارد. که می تواند به دلیل بیماری همه گیر از درمان بهره مند نشوید “.

هر ساله 4 فوریه به عنوان روز جهانی سرطان به منظور افزایش آگاهی در مورد سرطان و کاهش کلاله اطراف بیماری ، که دومین علت اصلی مرگ در جهان است ، مشخص می شود.

روز جهانی سرطان یک “ابتکار وحدت جهانی” به رهبری اتحادیه کنترل بین المللی سرطان (UICC) است و هدف آن پیشگیری ، تشخیص ، تشخیص و درمان سرطان در اسرع وقت است.

بزرگداشت روز جهانی سرطان بر کاهش تأثیر جهانی سرطان و حمایت از بیماران سرطانی و بازماندگان از طریق اقدامات شخصی ، جمعی و دولتی متمرکز است.

در هند ، شایع ترین سرطان ها پستان ، دهان ، دهانه رحم ، ریه ، معده و روده بزرگ است ، بنابراین ارائه اطلاعات دقیق و مراقبت های بهداشتی به موقع به مردم ضروری است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *