نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

پزشکان می گویند که بیماران سرطانی می توانند واکسن Covid را نیز بزنند ، newkerala.com # 20400

[ad_1]

حیدرآباد ، فوریه: بیماران سرطانی می توانند واکسن Covid-19 را نیز دریافت کنند ، اما متخصصان سرطان پیش از روز جهانی سرطان در 4 فوریه ، تحت نظارت پزشکی گفتند. اگرچه تعداد کمی از بیماران سرطانی در مطالعات واکسن گنجانده شده اند ، آنها گفته اند که با انجام مطالعات مختلف ، به نظر می رسد واکسن ها برای بیماران سرطانی بی خطر هستند.

در زمانی که چندین کشور از جمله هند کمپینی را برای واکسیناسیون Covid آغاز کرده اند ، بیماران سرطانی ، یکی از گروه های آسیب پذیر ، منتظرند بفهمند که آیا آنها نیز می توانند ضربه وارد کنند.

پزشکان گفتند که این کار فقط با واکسن های ایمن و موثر همراه با یک برنامه هماهنگ واکسیناسیون جهانی قابل انجام است.

از بیش از 200 واکسن تولید شده در سراسر جهان ، سه واکسن در هند تولید می شود. اگرچه همه این واکسن ها برای ایجاد ایمنی در برابر عفونت SARS-CoV2 طراحی شده اند ، اما ارائه آنتی ژن های میزبان برای ایجاد آنتی بادی به فناوری ها یا سیستم عامل های مختلف متکی است.

اثر واکسن Covid-19 همچنین ممکن است در بیمارانی که زمینه متفاوتی از بدخیمی دارند (نوع تومور ، درجه بیماری ، سرکوب ایمنی ذاتی یا ناشی از درمان) متفاوت باشد. به گفته پزشکان ، به نظر می رسد مزایای واکسیناسیون بیشتر از خطرات آن است.

“اثر و مدت ایمنی در بیماران سرطانی هنوز ناشناخته و کشف نشده است. با توجه به وضعیت ایمنی و شکنندگی بیماران سرطانی که اغلب در معرض خطر است ، توصیه می شود در زمینه ثبت نام و آزمایشات بالینی خاص کنترل شود. نظارت و نظارت دقیق بر بیماران بعد از واکسیناسیون Covid-19 برای ارزیابی عوارض جانبی احتمالی و اندازه گیری نتایج بالینی مانند عفونت ، شدت و مرگ و میر ناشی از Covid-19 ، عوارض سرطان و غیره ، پس از واکسیناسیون Covid-19 به سرطان سرطان نیاز است. ” بیمارستانهای KIMS ، به IANS گفتند.

“بیماران سرطانی به دلیل کمبود ایمنی در درمان سرطان به ویژه در معرض Covid-19 قرار دارند. علاوه بر این ، سرطان پیشرونده به خودی خود سیستم ایمنی بدن را تخلیه می کند و بیماران را مستعد ابتلا به عفونت می کند. البته تعداد بسیار کمی از بیماران مبتلا به سرطان فعال یا فعال روش های درمانی در این مطالعات گنجانده شده بود. اما هنگام ارزیابی مطالعات واکسن موجود ، به نظر می رسد که این روش ها برای بیماران سرطانی بسیار ایمن هستند. “

با توجه به AVS Suresh ، مشاور ارشد مشاوره پزشکی و خون ، بیمارستان های قاره ، اگرچه شواهد مربوط به واکسیناسیون در بیماران سرطانی محدود است ، اما شواهد کافی برای حمایت از واکسیناسیون ضد عفونی به طور کلی وجود دارد (به استثنای واکسن های ضعیف شده زنده و تکثیر واکسن های بردار مناسب) ، حتی در بیماران سرطانی تحت درمان سرکوب سیستم ایمنی. اکثر واکسن های سنتی حاوی ویروس های مرده یا آسیب دیده هستند که قادر به ایجاد بیماری نیستند در حالی که پاسخ ایمنی را در برابر ویروس تحریک می کنند.

“سلولهای سرطانی که در بدن انسان پیشرفت می کنند ، سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کنند و بیمار را در برابر عفونت هایی مانند ویروس Covid-19 آسیب پذیر می کنند. همچنین افرادی که با HIV زندگی می کنند تعداد CD4 کم و بار ویروسی زیادی دارند. در معرض خطر بالایی از عفونت قرار دارند. سرطان و اچ آی وی در اولین فرصت واکسینه می شوند. دولت و سازوکارهای بهداشتی باید سیستمی را ایجاد کنند که در آن واکسن Covid-19 در چنین موارد اضطراری بسیار حساس انجام شود. “D. Sridhar ، مشاور در جراحی انکولوژی. SLG بیمارستانها

پزشکان بر این عقیده اند که زمان واکسیناسیون به سناریوهای فردی درمان بستگی دارد و در حالت ایده آل ، ممکن است قبل از شروع درمان سیستمیک رخ دهد. با این حال ، اگر بیمار قبلاً درمان سیستمیک را شروع کرده باشد ، واکسیناسیون وی در حین درمان کاملاً منطقی است.

در طی همه گیری ، از جمله برای بیماران سرطانی ، اقدامات فیزیکی از راه دور ، ماسک ها ، ماسک های محافظتی ، ضد عفونی کننده ها و سایر اقدامات بهداشتی هنوز لازم است ، که مطمئناً باید با استراتژی های واکسیناسیون همراه باشد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *