
[ad_1]
همچنین در یک توییت جداگانه ، خلیل زاد ، که به مدت 18 ماه در حال مذاکره در مورد توافق با طالبان است ، گفت که در طول جلسه وی “این فرصت را داشت که در زمینه بررسی سیاست های مداوم ما به بلینکن در مورد روند صلح افغانستان اطلاع دهد.” .
تحولات روز پنجشنبه اتفاق افتاد زیرا 19 روز گذشته پس از از سرگیری مذاکرات دو کشور در 5 ژانویه پس از وقفه ، هیچ جلسه ای بین جمهوری افغانستان و مذاکره کنندگان طالبان در دوحه برگزار نشده است.
گفتگوهای صلح افغانستان ، که در تاریخ 12 سپتامبر سال 2020 ، پس از توافقنامه صلح آمریکا و طالبان در فوریه گذشته برای پایان دادن به جنگ امضا شد ، زمینه را برای عقب نشینی هزاران نفر از نیروهای آمریکایی به افغانستان و تسهیل گفتگوهای بینافغانی آغاز کرد ، پیشرفت اندک.
اواخر ماه گذشته ، جان کربی ، سخنگوی پنتاگون ، در اولین سخنرانی خود در رسانه ها ، اظهار داشت که طالبان توافق مهم را تهدید می کند.
“بدون آن ، طالبان به تعهدات خود عمل نکرده اند. بدون آنها ، آنها به تعهدات خود مبنی بر کنار گذاشتن تروریسم و متوقف کردن حملات خشونت آمیز به نیروهای امنیت ملی افغانستان عمل کرده اند ، و به همین دلیل مردم افغانستان برای دیدن راه عینی بسیار دشوار هستند. برای توافق پیش بروید ، “او در جلسه توجیهی 28 ژانویه.
در پاسخ ، محمد نعیم سخنگوی طالبان به رسانه های افغانستان گفت که این گروه همچنان به این توافق پایبند است ، “و ما از طرف دیگر می خواهیم که در تعهدات خود محکم بماند.”
جنگ در افغانستان که باعث کشته شدن حدود 2400 نظامی آمریکایی شد ، طولانی ترین جنگ در تاریخ آمریکا است.
رئیس جمهور پیشین دونالد ترامپ خواستار عقب نشینی کامل شده بود ، اما برخی از دستیاران ارشد وی در ارتش و پنتاگون رویکرد محتاطانه تری را پیشنهاد کرده اند.
در حال حاضر حدود 2500 سرباز آمریكایی در افغانستان حضور دارند.
[ad_2]