
[ad_1]
لس آنجلس ، 13 ژانویه: انتظار برای No Time To Die ، که دانیل کریگ را به عنوان جاسوس برجسته جیمز باند باز می گرداند ، ممکن است تمدید شود زیرا گزارش می شود که این فیلم دوباره به تأخیر بیفتد. این فیلم در حال حاضر برای اکران در تاریخ 2 آوریل برنامه ریزی شده است ، اما نسخه هلندی BN DeStem ادعا می کند که طبق گفته صاحب سینما کارلو لامبرگز این فیلم به ماه نوامبر موکول می شود ، گزارش dailymail.co.uk
Deadline همچنین اعلام کرد که به شرکای تبلیغاتی فیلم اطلاع داده شده است که آخرین سفر کریگ ، مانند 007 ، احتمالاً تاریخ آن تغییر می کند.
این نشریه نشان می دهد که تاریخ انتشار جدید هنوز تعیین نشده است. وی گفت گرچه تاریخ مشخصی وجود دارد اما احتمال اینکه فیلم در پاییز به تاریخ جدیدی منتقل شود وجود دارد.
این فیلم به کارگردانی Kari Joji Fukunaga در ابتدا قرار بود در آوریل سال 2020 اکران شود ، اما به دلیل بیماری همه گیر COVID-19 به نوامبر موکول شد. دوباره در آوریل 2021 تغییر یافت.
بیست و پنجمین ماجراجویی باند باعث می شود که کریگ در گذشته خود تجدید نظر کند و آن را برای نجات آینده به حال حاضر بیاورد. این تریلر شعار “مأموریتی که همه چیز را تغییر می دهد آغاز می شود” است.
در این فیلم همچنین رامی ملک در نقش شخصیت شرور جدید باند ، صفین بازی می کند و لیا سیدو را در نقش دکتر مادلین سوان ، بن ویشو در نقش کیو ، رالف فاینس در نقش م ، نائومی هریس در نقش مونیپنی و جفری رایت در نقش مأمور سیا فلیکس لیتر را برمی گرداند.
“وقت مرگ نیست” دوباره به تأخیر افتاد؟
آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!
توییت
عنوان
عنوان
کلاس
ارسال
ارسال
[ad_2]