
[ad_1]
این مطالعه که در دانشگاه آلاباما ، بیرمنگام و به سرپرستی محقق کریگ المتس ، دکترای پزشکی انجام شده است ، اثرات مصرف پودر انگور کامل – معادل 2.25 فنجان انگور در روز – به مدت 14 روز در برابر آسیب نوری از نور UV را بررسی کرد .
پاسخ پوست افراد به نور ماورا UV بنفش قبل و بعد از مصرف انگور به مدت دو هفته با تعیین دوز آستانه اشعه ماورا بنفش که باعث قرمزی قابل مشاهده بعد از 24 ساعت – حداقل دوز اریتم (MED) اندازه گیری شد.
مصرف انگور محافظ بود. قرار گرفتن بیشتر در معرض اشعه ماورا بنفش برای ایجاد آفتاب سوختگی پس از خوردن انگور مورد نیاز است ، با MED به طور متوسط 74.8٪ افزایش می یابد.
تجزیه و تحلیل بیوپسی های پوست نشان داده است که رژیم انگور با کاهش آسیب DNA ، مرگ سلولهای پوستی کمتر و مارکرهای التهابی کاهش می یابد ، که در صورت عدم کنترل می تواند عملکرد پوست را مختل کند و به طور بالقوه منجر به سرطان در پوست شود.
تخمین زده می شود که از هر 5 آمریکایی 1 نفر تا 70 سالگی به سرطان پوست مبتلا می شود. 5 بیشتر موارد سرطان پوست با قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش خورشید ، به ترتیب حدود 90٪ سرطان های پوست غیر ملانوم و 86٪ ملانوم همراه است. علاوه بر این ، حدود 90 درصد پیری پوست توسط خورشید ایجاد می شود.
دکتر المتس گفت: “ما با مصرف انگور یک اثر محافظتی قابل توجه داشتیم و توانستیم مسیرهای مولکولی را که از این طریق سود می برند – با ترمیم آسیب DNA و کاهش تنظیم مسیرهای پیش التهابی” شناسایی کنیم.
دکتر المتس افزود: “انگور می تواند به عنوان یک ضد آفتاب خوراکی عمل کند و علاوه بر ضد آفتاب های موجود ، از یک لایه محافظت اضافی نیز برخوردار باشد.” (ANI / 11 ساعت قبل)
[ad_2]