نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز جهانی حذف کامل سلاح های هسته ای را گرامی می دارد

[ad_1]

روز بین المللی حذف کامل سلاح های هسته ای -26-03.png
نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد ، به مناسبت روز جهانی حذف کامل سلاح های هسته ای. عکس: سازمان ملل متحد

در این نشست ، رهبر سازمان ملل و اکثر نمایندگان تاکید کردند که حذف کامل سلاح های هسته ای تنها راه اطمینان از عدم استفاده و تهدید استفاده از سلاح های هسته ای است.

بسیاری از بیانیه ها خواستار افزایش همکاری های چند جانبه ، نقش محوری سازمان ملل متحد و دستگاه چند جانبه برای مبارزه با اشاعه و خلع سلاح هسته ای هستند. کشورهای دارای سلاح هسته ای باید تعهدات خلع سلاح هسته ای خود را تحت NPT به شدت رعایت کنند. برای انجام تعهدات و تعهدات تحت قوانین بین المللی باید تلاش شود.

سفیر دانگ دین کوئی ، رئیس هیئت دائمی ویتنام در سازمان ملل متحد ، در این جلسه در سخنانی بسیاری از ایده های فوق را به اشتراک گذاشت و بر ضرورت تلاش برای ایجاد اعتماد و دوستی بین کشورها و محافظت از بشریت در برابر سلاح های هسته ای تأکید کرد. لازم است تعهدات مندرج در حقوق بین الملل و معاهدات مربوط به خوبی انجام شود. اقدامات مشخصی باید برای اجرای ماده ششم NPT برای مذاکرات صادقانه در مورد خلع سلاح کامل و کامل هسته ای انجام شود. به منظور ترویج پیمان جامع منع آزمایش های هسته ای (CTBT) که به زودی لازم الاجرا می شود ، باید مکانیسم های ضد اشاعه و خلع سلاح هسته ای تقویت شود.

سفیر بر سیاست مداوم ویتنام برای مبارزه با اشاعه و خلع سلاح هسته ای در جهت حذف کامل سلاح های هسته ای تاکید کرد. ویتنام یکی از اعضای NPT ، CTBT و TPNW است و همیشه به تعهدات خود به شدت پایبند بوده و آماده پیوستن به جامعه بین المللی برای حذف کامل سلاح های هسته ای است.

از زمان تأسیس سازمان ملل متحد ، جامعه بین المللی تلاش های زیادی برای پیگیری عدم اشاعه و خلع سلاح هسته ای انجام داده است. بسیاری از معاهدات بین المللی مرتبط ، از جمله معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) ، مناطق سلاح های غیر هسته ای (NWFZ) ، معاهده جامع منع آزمایش های هسته ای (CTBT) و پیمان منع سلاح های هسته ای (CTBT) ، معاهده منع سلاح های هسته ای (TPNW) و قطعنامه های سازمان ملل متحد به شکل گیری چارچوب قانونی و استانداردهای بین المللی برای عدم اشاعه ، خلع سلاح و ممنوعیت سلاح های هسته ای کمک کرده است.

روز بین المللی حذف کامل سلاح های هسته ای 26 سپتامبر با قطعنامه 68/32 در شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال 2013 تعیین شد. در 26 سپتامبر 1983 ، اتحاد جماهیر شوروی سلاح های غیر هسته ای را شناسایی ، جلوگیری و جلوگیری کرد هنگامی که سیستم هشدار اولیه پنج موشک بالستیک آمریکایی را که به اتحاد جماهیر شوروی حمله می کردند به اشتباه شناسایی کرد.

در 26 سپتامبر ، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که لازم است سلاح های هسته ای جهان از بین برود و دوره جدیدی از گفتگو ، اعتماد و صلح آغاز شود.

رهبر سازمان ملل تاکید کرد که غلبه بر تهدید سلاح های هسته ای از آغاز تأسیس سازمان ملل متحد ، ماموریت اصلی آن بوده است. در سال 1946 ، مجمع عمومی سازمان ملل متحد اولین قطعنامه خود را در مورد “حذف سلاح های هسته ای از زرادخانه های ملی و همه سلاح های خطرناک با قابلیت کشتار جمعی” تصویب کرد.

دبیرکل سازمان ملل متحد گفت اگرچه تعداد کل سلاح های هسته ای برای دهه ها در حال کاهش بوده است ، اما هنوز حدود 14000 سلاح از این دست در جهان وجود دارد. وی گفت که جهان نزدیک به چهار دهه با “بالاترین سطح خطر هسته ای” روبرو بوده است. بنابراین دبیرکل سازمان ملل می گوید که اکنون زمان حذف سلاح های هسته ای از جهان است و دوره جدیدی از گفتگو ، اعتماد و صلح برای همه مردم گشوده شده است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *