
[ad_1]
حافظا محمدی گفت: “مزار شریف (افغانستان) ، 20 ژانویه:” هدف اصلی من به تصویر کشیدن درد و رنج هموطنان افغان در نقاشی ها و افشای آنها برای تأکید بر درد مردم خسته از جنگ است. به گزارش شین هوا ، محمدی با پوشیدن سبکی که ویژگی های غربی و سنتی را در هم آمیخته و در دفتر اجاره ای خود دختری به سبک غربی را نقاشی می کند ، گفت دختران در افغانستان باید حق انتخاب نحوه لباس پوشیدن و زندگی برای خود را داشته باشند. .
در جامعه محافظه کار افغانستان ، جایی که مردم ، به ویژه در حومه شهر ، اعتقاد عمیق به سنت های قدیمی دارند ، زنان و دختران مجاز نیستند لباس به سبک غربی بپوشند یا به مدرسه بروند.
زنان و دختران ساکن روستاهای افغانستان حتی نمی توانند به خارج از منزل بروند مگر اینکه با یکی از اقوام نزدیک مرد همراه شوند.
این هنرمند زیبا محمدی با توصیف افغانستان به عنوان جامعه ای سنتی و جنگ زده ، معتقد است که نقاشی ها و نمایشگاه های نقاشی وی به تغییر تدریجی تفکر مردم نسبت به مدرنیسم کمک می کند.
محمدی اخیراً به شین هوا گفت: “با نقاشی و ترتیب نمایشگاه ها ، دوست دارم مشکلات و دردهای مردم ، به ویژه زنان و دختران را که در جامعه با آن روبرو هستند ، نشان دهم.”
وی گفت ، جوانان ، به ویژه دختران در شهر نسبتاً آرام مزارشریف ، از هنرهای زیبا استقبال می کنند و برای یادگیری به آن متوسل می شوند.
این هنرمند بلندپرواز افغان گفت: “بسیاری از مردم ، به ویژه زنان و دختران ، علاقه مند به یادگیری نقاشی هستند ، اما متأسفانه بسیاری از والدین به دلیل موانع فرهنگی و حوادث امنیتی به دخترانشان اجازه نمی دهند از خانه خود برای تحصیل هنر خارج شوند.”
محمدی برای جلب حمایت والدین و اطمینان خاطر آنها از ایمنی دخترانش در کلاس های نقاشی ، خانه ای را در منطقه امن شهر اجاره کرد و آن را برای آموزش به “خانه هنر زنان” تبدیل کرد.
محمدی با خوشحالی گفت: “تعدادی از دختران با استعداد در خانه هنر زنان هنر نقاشی می آموزند و برخی به هنرمندان ماهری تبدیل شده اند تا بدشانسی های مردم به ویژه زنان را با نقاشی های خود نشان دهند.”
نقاشی به دختران افغان الهام می کند تا سنت را بشکنند
آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!
توییت
عنوان
عنوان
کلاس
ارسال
ارسال
[ad_2]