
[ad_1]
همزمان با گردهمایی کنگره برای به رسمیت شناختن آرا College کالج انتخاباتی ، هزاران هوادار دونالد ترامپ در این هفته در واشنگتن تجمع کردند و به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر در ایالات متحده اعتراض کردند. گروه

در 6 ژانویه هنگامی که معترضین در خارج از کپیتول هیل خشن شدند ، حمله کردند ، باعث شورش ، حتی درگیری با پلیس شدند ، مقر کنگره مسدود شد.
اداره پلیس واشنگتن از دستگیری حداقل 13 معترض خبر داد. گفته می شود زنی که هنگام شرکت در یک اعتراض از ناحیه سینه مورد اصابت گلوله قرار گرفت ، درگذشت.
دونالد ترامپ ، رئیس جمهور فعلی ، با انتشار توییتر از طرفداران خود خواست تا آرام شوند و ساختمان پارلمان را ترک کنند.

در همان روز ، مایك پنس معاون رئیس جمهور آمریكا عاملان این رفتار را محكوم كرد. در همین حال ، چاک شومر ، رهبر حزب دموکراتیک سنا گفت کسانی که به کپیتول هیل حمله کردند معترض نیستند بلکه شورشی هستند که باید مورد آزار و اذیت قرار گیرند.
باراک اوباما و بیل کلینتون ، روسای جمهور پیشین ایالات متحده نیز از شورش به عنوان “حملات بی سابقه” در ایالات متحده انتقاد کرده اند.
در مواجهه با این زمینه ، سیاستمداران کانادا ، بلژیک ، انگلیس و بسیاری دیگر از کشورها از کشورها خواستند که قبل از حادثه به آرامش برسند.

سوفی ویلمز ، نخست وزیر بلژیک گفت که او حوادث واشنگتن را از نزدیک دنبال می کند. او وقتی به تصاویر این اعتراض خشونت آمیز نگاه کرد تعجب کرد. “آنها نشان می دهند که ماموریت رئیس جمهور منتخب جو بایدن اتحاد جامعه آمریكا پیرامون یك هدف مشترک است. ما امیدواریم که آقای بایدن این کار را انجام دهد “، خانم ویلمز افزود.
جاستین ترودو ، نخست وزیر به نقل از کانادا ، به نقل از کانادا ، گفت که کانادا “از حمله به دموکراسی در آمریکا نگران نیست و به شدت ناراحت است.” آقای ترودو گفت: “خشونت هرگز نخواهد توانست بر اراده مردم غلبه کند. دموکراسی در آمریکا باید حفظ شود. “
نخست وزیر انگلیس ، بوریس جانسون در توییتر خود نوشت: “آمریکا نماینده دموکراسی در سراسر جهان است و مهم این است که اکنون ما یک انتقال صلح آمیز و منظم قدرت داشته باشیم.”

بی بی سی به نقل از وزیر خارجه ترکیه اظهار داشت که این کشور خاورمیانه از کشورهای آمریکایی می خواهد که خویشتنداری و عقل سلیم داشته باشند. در حالی که دولت ونزوئلا این حادثه را با حامیان رئیس جمهور دونالد ترامپ ، ایجاد مزاحمت در مقرهای ایالات متحده ، به عنوان یک اتفاق ناخوشایند ارزیابی کرد.
در مورد اتحادیه اروپا ، دیوید ساسولی ، رئیس پارلمان اروپا گفت که حادثه اخیر Capitol Hill نگرانی های عمیقی را ایجاد کرده است. وی همچنین از احزاب خواست که به نتایج رای گیری احترام بگذارند.

نخست وزیر اسپانیا پدرو سانچز نیز در حال تماشای راهپیمایی در ایالات متحده است. وی ابراز امیدواری کرد که ریاست جمهوری جو بایدن بر این دوره پرتنش غلبه کند و به هدف اتحاد مردم آمریکا برسد. این سیاستمدار اسپانیایی افزود: “من به قدرت دموکراسی آمریکا اعتقاد دارم.”
[ad_2]