نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

روسیه از هر فرصتی برای پیشرو شدن در زمینه هوش مصنوعی برخوردار است

[ad_1]

ruslan-tsalikov.jpg
روسلان تسالیکوف ، معاون اول وزیر دفاع روسیه

به گفته معاون وزیر تسالیکوف ، امروزه هوش مصنوعی (AI) توسط همه کشورهای پیشرو در جهان به عنوان ابزاری برای دستیابی به سلطه جهانی تلقی می شود. وی تاکید کرد: “فدراسیون روسیه دارای پتانسیل قابل توجهی برای تبدیل شدن به یکی از کشورهای پیشرو در توسعه و استفاده از فناوری های هوش مصنوعی است.”

تسالیکوف گفت که هوش مصنوعی (AI) همچنین ابزاری برای دستیابی به دفاع ملی و امنیت دولتی محسوب می شود که توسط فناوری های هوش مصنوعی برای افزایش کارایی در حل وظایف ارتش روسیه استفاده می شود.

معاون وزیر تسالیکوف خاطرنشان کرد که زمینه های اصلی علوم نظامی و غیرنظامی روسیه در زمینه هوش مصنوعی ایجاد سخت افزارهای داخلی ، نرم افزارها و بانک های داده ، راه حل های مشکل “جعبه سیاه” و همچنین مبانی اخلاقی و قانونی است. برای استفاده از هوش مصنوعی

به گفته وی ، برنامه کنفرانس “رهبری استراتژیک در عصر دیجیتال و فناوری های هوش مصنوعی” که در پارک پاتریوت برگزار شده است ، برای بحث در مورد این مناطق و ارائه راه حل هایی برای توسعه طراحی شده است. بیشتر در بخش های موضوعی.

مراسم افتتاحیه مجمع بین المللی نظامی-فنی (ARMY-2021) و مجمع بین المللی نظامی-فنی (ARMY-2021) نظامی بین المللی (بازی های ارتش) به طور رسمی در 23 آگوست در نمایشگاه و مرکز کنگره پارک میهنی برگزار شد. حومه پایتخت روسیه. 2021

در مجمع ARMY-2021 نمایندگان 115 کشور و بیش از 1500 شرکت و سازمان صنعتی حضور دارند. چهار کشور در این مجمع غرفه دارند. در مقایسه با سال 2020 ، مساحت نمایشگاه انجمن بیش از 2700 متر مربع افزایش یافته است. بیش از 28000 نمونه از محصولات و فناوری ارائه شد.

بیش از 800 نماینده از 35 هیأت خارجی در ARMY-2021 شرکت کردند که 17 هیئت آنها توسط وزیران ، معاونان وزیر دفاع و مقامات ارشد کشورهای شریک رهبری شد.

وزارت دفاع روسیه 342 واحد سلاح و تجهیزات نظامی ارائه کرد ، در حالی که نمایشگاه پویا 275 واحد محصول بود. امسال حدود 50 محصول جدید در انجمن وجود دارد.

بازیهای ارتش 2021 از نظر تعداد شرکت کنندگان با مجموع بیش از 7000 نفر ، بیش از 1100 واحد سلاح و تجهیزات نظامی دارای بیشترین مقیاس است. امسال ، برای اولین بار ، سربازانی از نیروهای مسلح برزیل ، بورکینافاسو ، قبرس ، مالزی ، کامرون و پادشاهی اسواتینی در جشنواره ورزشی شرکت کردند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *