نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

روسیه از رفع موانع تولید و عرضه واکسن COVID-19 در سراسر جهان حمایت می کند

[ad_1]

vladimir-putin.jpg
ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه ، در یک نشست غیر رسمی رهبران APEC به صورت آنلاین شرکت کرد و در آن صحبت کرد

جلسه غیررسمی رهبران APEC عصر 16 ژوئیه در قالب آنلاین با عنوان “پاسخ به بیماری همه گیر COVID-19 ، جایی که فرصت های همکاری آسیا و اقیانوسیه فراتر از بحران بهداشت است ، بهبود اقتصاد ، تسریع در بهبود وضعیت اقتصادی ، آینده خوب؟” “

در این جلسه بحث در مورد راه حل های غلبه بر بحران سلامت و تسریع بهبود اقتصادی در منطقه آسیا و اقیانوسیه متمرکز شد. مدیر عامل صندوق بین المللی پول (IMF) و مدیر اجرایی برنامه اضطراری بهداشت جهانی بهداشت دعوت شدند تا در این نشست در مورد وضعیت اقتصادی جهانی و پاسخ به اپیدمی ها گزارش دهند.

رئیس جمهور پوتین در این دیدار تأکید کرد: “ما معتقدیم که ادامه کار مشترک برای ایجاد ظرفیت جدید تولید واکسن در منطقه آسیا و اقیانوسیه ، برای از بین بردن موانع اداری و سایر موانع تولید و عرضه واکسن ، مهم است.

رئیس جمهور روسیه افزود: روسیه گسترش واکسیناسیون را از اولویت های اصلی مبارزه با بیماری همه گیر می داند.

رئیس جمهور پوتین گفت: “ما آماده همکاری نزدیک با شرکای APEC در زمینه های فوری مانند سازماندهی واکسیناسیون دسته جمعی افراد از جمله کارگران مهاجر و توانبخشی و توان بخشی افراد معلول هستیم. بیمار”.

رئیس جمهور روسیه همچنین در سخنان خود خاطرنشان کرد که وضعیت اپیدمی در جهان هنوز دشوار است. وی هشدار داد: “هیچ کشوری نمی تواند در برابر شیوع ویروس های کرونا تا حدی خطرناک باشد.”

در این نشست ، شی جین پینگ ، رئیس جمهور چین گفت این کشور بیش از 500 میلیون دوز واکسن در قالب “کمک های بشردوستانه” در اختیار کشورهای در حال توسعه قرار داده است.

شی گفت: “طی سه سال آینده ، چین 3 میلیارد دلار كمك به كشورهای در حال توسعه برای مقابله با این بیماری همه گیر و ترمیم توسعه اقتصادی – اجتماعی ارائه می دهد.”

رئیس جمهور شی جین پینگ همچنین خاطرنشان کرد که پکن بودجه ای را برای APEC تأسیس می کند تا صندوقی برای مبارزه با همه گیری و بازسازی اقتصاد ایجاد کند.

در نشست غیررسمی رهبران APEC عصر 16 ژوئیه ، نمایندگان کشورها بر نقش مهم همکاری و راه حل های چند جانبه برای کنار آمدن مشترک بحران بهداشت ، ارتقا the ارتقا of بهبود اقتصادی نوآورانه ، پایدار ، فراگیر و امن تأکید کردند.

بر این اساس ، رهبران در چهار آینده از اقدامات APEC در دوره آینده توافق کردند ، از جمله:

پشتیبانی از تقسیم واکسن بین اقتصادها ؛ انتقال فناوری و تقویت یک سیستم بهداشتی پایدار برای رسیدگی به بحرانهای فعلی و آینده را می طلبد.

تقویت اجرای سیاست های اقتصاد کلان ، سیاست های حمایت از زنان و شرکت های خرد ، کوچک و متوسط ​​(SME) ، پاسخ به تغییرات آب و هوایی و غیره ، به منظور ایجاد شغل و بهبود بهره وری کسب و کار.

تسریع روند تحول دیجیتال و رفع شکاف دیجیتالی ، از جمله راهکارهایی برای تقویت مهارت های دیجیتالی کارمندان برای مشارکت در بازار کار جدید.

تسهیل جریان کالاها و خدمات ، اطمینان از عملکرد روان زنجیره تأمین و حمایت از گسترش واکسن ها ؛ مسافرت های مرزی باز است اما ایمنی پزشکی را تضمین می کند.

در پایان این نشست ، رهبران اقتصادی APEC موافقت کردند که بیانیه مشترک “غلبه بر COVID-19 و تسریع بهبود اقتصادی” را تصویب کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *