نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

روز سرگرم کننده یکشنبه با دستور العمل های Bo-tai newkerala.com # 18688

[ad_1]

دهلی نو ، 31 ژانویه: سوئیچ BO-TAI ، واقع در یک گوشه دنج ، در اطراف گلدان هتل Shangri-La’s واقع شده است – اروس ، هتلی در دهلی ، آخرین نفری است که به بخشهای نخبه درجه یک در پایتخت پیوست . جناس کلامی “سوئیچ” به معنای پویایی فضای ناهار خوری شیک در طول روز است که بعد از نیمه شب به یک میله پرانرژی و ضربان دار تبدیل می شود ، که مورد پسند هزاره در شهر است. IANSlife دستور العمل های بسیاری از رستوران ها را با غذاهای خوشمزه و کوکتل های خوشمزه برای امتحان کردن این یکشنبه ارائه می دهد کوکتل شرکت – سجاف و شیر

– تکیلا – 50 میلی لیتر

– آب هندوانه – 40 میلی لیتر

– شربت قرمز تایلندی – 15 میلی لیتر

– آب لیمو – 20 میلی لیتر

– آب زنجبیل – 15 میلی لیتر

– چای Hibiscus – 40 میلی لیتر

– شربت قند – 10 میلی لیتر

– محلول نمکی – 5 خط تیره

– روش – متزلزل

– تزئین – یک تکه هندوانه ، نعناع ، گل

کنسرو انبه خام کنسرو شده؛ سالاد آووکادو (مورد علاقه وگان)

کاهو آروگولا 50 گرم

انبه خام 20 گرم

آووکادو 80 گرم

سس گشنیز 50 گرم

گوجه فرنگی گیلاس 10 گرم

پوسته نارگیل تفت داده شده 5 گرم

پودر چیلی 2 گرم

شکر برای صبحانه 2 میلی لیتر

چاشنی پودر 5 گرم

موسیر سرخ شده 5 گرم

ریحان سرخ شده برگ های 4-5 برگ می دهد

روش

– در یک کاسه مخلوط کردن ، کاهو ارگولا ، گوجه گیلاس و انبه خام را اضافه کنید.

– با افزودن سس گشنیز در آن ، خوب مخلوط کنید.

– آن را روی بشقاب سرو قرار دهید.

– نصف آووکادو را برداشته و به صورت عمودی در 4 اندازه مساوی برش دهید.

– سس گشنیز را در آووکادو قرار داده و خوب مخلوط کنید.

“آن را در بالای آروگولا نگه دارید.” تکه های نارگیل بو داده ، مخلوط ادویه ، ریحان سرخ شده و موسیر را تزئین کنید.

– آن را سرد سرو کنید.

برای پانسمان گشنیز

– گشنیز تازه 250 گرم

– سس فلفل شیرین 300 گرم

– فلفل تند سبز تازه 9-10 عدد

– نمک 1 قاشق چایخوری.

– سیر 100 گرم

روش

– تمام مواد فوق را در مخلوط کن مخلوط کن بریزید.

– آنرا آسیاب کنید تا به یک خمیر صاف تبدیل شود.

میگو ترد کاراملی ، انبه خام تایلندی

– میگو 8/12 4 شماره

– پیاز خرد شده 100 گرم

– سیر خرد شده 40 گرم

– برش فلفل تند قرمز تازه 10 گرم

– انبه خام 40 گرم

– عسل 1 قاشق غذاخوری.

– سس صدف 1 قاشق غذاخوری.

– آبگوشت پودر 5 گرم

– ریشه گشنیز 5 گرم

– آرد ذرت 50 گرم

– روغن سرخ کردنی

– ریحان سرخ شده 4-5 برگ

– سیر سرخ شده 2 گرم

– موسیر سرخ شده 2 گرم

– آهک کافیر سرخ شده 2 عدد برگ می دهد

روش – پیاز خرد شده ، سیر ، فلفل قرمز و انبه خام را در وک تفت دهید.

– ادویه ، عسل ، سس صدف و پودر آبگوشت را اضافه کنید تا پیاز کاراملی شود. آن را با افزودن ریشه گشنیز خرد شده به پایان برسانید.

– آن را خوب بپزید ، در همین حال میگوها را با آرد ذرت میگو کنید و سرخ کنید تا ترد شود.

– میگوهای ترد را در سس بالایی بریزید. آنرا خوب بریزید به شکلی که هر میگو به خوبی با سس پوشانده شود.

– گرم را در بشقاب سرو کنید. تزئین با سیر سرخ شده موسیر ، ریحان و برگ آهک کافیر.

(با ویژگی های IANSlife می توانید در [email protected] تماس بگیرید)

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *