نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

در اینجا نحوه دانه های چیا می تواند فرصت های غذایی را فراهم کند ، کپسول های newkerala.com # 19022



واشنگتن ، 31 ژانویه: بر اساس مطالعه جدید ، فرصت های جدیدی برای غذا ، کپسول های دارویی و محصولات ضد پیری می تواند با یک روش استخراج بهبود یافته که شامل چیا است ، ایجاد شود. تیم دانشگاه پوردو روشی را برای جداسازی موکوس از دانه های چیا ایجاد کرده و به آن آرد دانه چیا غنی از پروتئین با فعالیت زیستی و عملکرد بهبود یافته در مقایسه با روش های معمول داده است.

این کار توسط موسسه ملی غذا و کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده ، پروژه تأمین بودجه قانون هچ ، پروژه 1019794 پشتیبانی شد.

موسیلاژ ماده ای غلیظ و چسبناک است که دانه های چیا را احاطه کرده و می تواند پردازش بذرها را برای اهداف غذایی یا دارویی بسیار دشوار یا تقریباً غیرممکن کند.

دکتر اوریل اوربیزو گفت: “ما از روش استخراج خود بسیار هیجان زده هستیم زیرا این روش امکانات جدیدی را برای استفاده از دانه های چیا ایجاد می کند.” دانشجوی تحصیلات تکمیلی کالج کشاورزی پردو ، شرکت در تیم نوآوری به سرپرستی آندره لیزاگا ، دانشیار علوم غذایی.

“اوربیزو” اضافه کرد: “فرایند ما از فیلتراسیون دما ، سونوگرافی و خلا استفاده می کند تا کارایی بیشتری را برای صرفه جویی در وقت و هزینه شرکت های بذر چیا برای مواد غذایی ، دارویی ، ضد پیری یا سایر برنامه ها فراهم کند.”

دانه های چیا قرن ها به عنوان منبع پروتئین مورد استفاده قرار می گرفت ، اما اوربیزو گفت که روش های متداول جداسازی ، مانند خشک کردن در یخ ، می تواند گران ، زمان بر باشد ، به اجزای مفید دانه ها آسیب برساند و عملکرد کلی را کاهش دهد.

محققان پوردو همچنین روشی را که برای کاربردهای بالقوه مانند استفاده از مخاط و پپتیدها برای تولید فیلم هایی که به ترتیب می توانند در کپسول های دارویی و محصولات ضد پیری استفاده شوند ، آزمایش کردند.

لیساگا گفت: “روش ما گزینه بهبود یافته ای برای ایجاد محصولاتی است كه از اجزای اصلی و پپتیدها از دانه های چیا برای مهار آنزیم هایی كه در پیری پوست نقش دارند ، استفاده می كند.”

در اینجا نحوه دانه های چیا می تواند گزینه های غذایی ، کپسول ها را فراهم کند

آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!

توییت

عنوان

عنوان

کلاس

ارسال

ارسال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *