
[ad_1]
واشنگتن ، 31 ژانویه: بر اساس مطالعه جدید ، فرصت های جدیدی برای غذا ، کپسول های دارویی و محصولات ضد پیری می تواند با یک روش استخراج بهبود یافته که شامل چیا است ، ایجاد شود. تیم دانشگاه پوردو روشی را برای جداسازی موکوس از دانه های چیا ایجاد کرده و به آن آرد دانه چیا غنی از پروتئین با فعالیت زیستی و عملکرد بهبود یافته در مقایسه با روش های معمول داده است.
این کار توسط موسسه ملی غذا و کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده ، پروژه تأمین بودجه قانون هچ ، پروژه 1019794 پشتیبانی شد.
موسیلاژ ماده ای غلیظ و چسبناک است که دانه های چیا را احاطه کرده و می تواند پردازش بذرها را برای اهداف غذایی یا دارویی بسیار دشوار یا تقریباً غیرممکن کند.
دکتر اوریل اوربیزو گفت: “ما از روش استخراج خود بسیار هیجان زده هستیم زیرا این روش امکانات جدیدی را برای استفاده از دانه های چیا ایجاد می کند.” دانشجوی تحصیلات تکمیلی کالج کشاورزی پردو ، شرکت در تیم نوآوری به سرپرستی آندره لیزاگا ، دانشیار علوم غذایی.
“اوربیزو” اضافه کرد: “فرایند ما از فیلتراسیون دما ، سونوگرافی و خلا استفاده می کند تا کارایی بیشتری را برای صرفه جویی در وقت و هزینه شرکت های بذر چیا برای مواد غذایی ، دارویی ، ضد پیری یا سایر برنامه ها فراهم کند.”
دانه های چیا قرن ها به عنوان منبع پروتئین مورد استفاده قرار می گرفت ، اما اوربیزو گفت که روش های متداول جداسازی ، مانند خشک کردن در یخ ، می تواند گران ، زمان بر باشد ، به اجزای مفید دانه ها آسیب برساند و عملکرد کلی را کاهش دهد.
محققان پوردو همچنین روشی را که برای کاربردهای بالقوه مانند استفاده از مخاط و پپتیدها برای تولید فیلم هایی که به ترتیب می توانند در کپسول های دارویی و محصولات ضد پیری استفاده شوند ، آزمایش کردند.
لیساگا گفت: “روش ما گزینه بهبود یافته ای برای ایجاد محصولاتی است كه از اجزای اصلی و پپتیدها از دانه های چیا برای مهار آنزیم هایی كه در پیری پوست نقش دارند ، استفاده می كند.”
در اینجا نحوه دانه های چیا می تواند گزینه های غذایی ، کپسول ها را فراهم کند
آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!
توییت
عنوان
عنوان
کلاس
ارسال
ارسال
[ad_2]