[ad_1]
در این نشست ، نماینده ویتنام از همه طرفها خواست تا با هم کار کنند و در مبارزه با تروریسم متحد شوند ، ضمن اینکه ضمن تقویت صلح ، ثبات و توسعه همزمان به ریشه اصلی تروریسم می پردازند. از شورای امنیت حمایت کنید تا در مورد مسئله اسرائیل و فلسطین یک صدا اتفاق نظر داشته باشد.
سفیر دنگ دین کوئی با ابراز نگرانی عمیق خود از وضعیت متشنج اسرائیل و فلسطین ، با افزایش تعداد تلفات از هر دو طرف ، به ویژه طرف فلسطینی ، ابراز نگرانی کرد.


سفیر همچنین از وخامت اوضاع بشردوستانه در نوار غزه به دلیل تأثیر خشونت نگران بود. سفیر در مواجهه با احتمال ادامه اوضاع برای تبدیل شدن به یک جنگ گسترده ، از شورای امنیت خواست ، همراه با سایر کشورها ، سازمان های بین المللی و منطقه ای ، تلاش های خود را برای کاهش تنش ها و پایان دادن به خشونت و تلاش برای صلح راه حل.
رئیس هیئت ویتنام تأیید کرد که ویتنام آماده همکاری با کشورهای عضو برای رسیدن به اتفاق نظر در این زمینه است.
* در همان روز ، چین از ایالات متحده خواست تا مسئولیت های خود را در درگیری های اسرائیل و فلسطین به عهده بگیرد و از شورای امنیت برای بازی در نقش خود در پیشبرد توافق ، بازیابی اعتماد و اطمینان حمایت کند. تصمیم سیاسی
سخنگوی وزارت امور خارجه چین ، ژائو لیجیانگ ، در یک جلسه مطبوعاتی روزانه گفت که در یک نشست اضطراری عمومی در 16 مه ، بیشتر اعضای شورای امنیت خواستار آتش بس فوری و جلوگیری از یک بحران کامل هستند که نیاز به محافظت از غیرنظامیان و جلوگیری از بیشتر تلفات ، تلاش برای یک راه حل سیاسی و دعوت از اسرائیل و فلسطین برای آغاز مذاکرات صلح در اسرع وقت بر اساس “راه حل دو کشور”.
به گفته آقای تریو ، همه معتقدند که شورای امنیت باید از یک نظر برخوردار باشد ، از نظر قانونی روند صلح را ترویج دهد و برای همزیستی مسالمت آمیز فلسطینی ها و اسرائیلی ها تلاش کند.
“در برابر افزایش تعداد غیرنظامیان بی گناه که در درگیری کشته شدند ، ایالات متحده باید مسئولیت را بپذیرد ، موضع درست را بگیرد و با اکثریت جامعه جهانی همکاری کند تا از نقش شورای امنیت در تلاش های چین برای حل تنش حمایت کند ، اعتماد به نفس و رسیدن به توافق سیاسی “، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت.
این تماس پس از ادعاهایی مبنی بر اینکه ایالات متحده برای سومین بار مانع از صدور بیانیه مشترک شورای امنیت برای پایان دادن به درگیری های خشن اسرائیل و فلسطین شده است ، صورت می گیرد.

* در همین حال ، کاخ سفید اخیراً گفت که در یک تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر اسرائیل ، در تاریخ 17 مه ، جو بایدن ، رئیس جمهور ایالات متحده ، از آتش بس در جنگ های اسرائیل و اسرائیل حمایت کرد.
در بیانیه آمده است: “رئیس جمهور (بایدن) حمایت خود را از آتش بس ابراز داشت و در مورد تعهد ایالات متحده به مصر و سایر شرکا برای پایان دادن به درگیری بحث کرد.”
به گفته کاخ سفید ، آقای بایدن اسرائیل را تشویق می کند تا تمام تلاش خود را برای اطمینان از امنیت غیرنظامیان بی گناه انجام دهد. در بیانیه کاخ سفید در مورد این تماس اشاره ای به پاسخ نتانیاهو به اظهارات رئیس جمهور بایدن در مورد آتش بس نشده است.
آنتونی بلینکن ، وزیر امور خارجه ایالات متحده همچنین با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ، وزیر امور خارجه ایالات متحده در امور خارجه و همکاری های بین المللی (امارات) مکالمه تلفنی جداگانه ای داشت. وزیر تونس ، درمورد راههای پایان دادن به درگیری مداوم بین اسرائیل و فلسطین.
در مکالمات تلفنی فوق الذکر ، طرفین بر سر ضرورت فوری برای بازگرداندن ثبات و پایان دادن به درگیری های خشونت آمیز در اسرائیل ، کرانه باختری و نوار غزه توافق کردند. وزیر امور خارجه آمریکا بر اهمیت سهم امارات در ارتقا peace صلح در خاورمیانه تأکید کرد.


* در چهارچوب توسعه مربوط ، در تاریخ 18 مه ، آلمان متعهد شد 40 میلیون یورو (48.86 میلیون دلار) برای اجرای طرح كمك بشردوستانه به غیرنظامیان در نوار غزه ، محل زندگی بیش از 52000 نفر ، هزینه كند. فلسطینی ها در آخرین حملات هوایی اسرائیل آواره شده اند.
وزیر امور خارجه آلمان در جریان ملاقات با همتایان اتحادیه اروپا (اتحادیه اروپا) برای بحث در مورد اوضاع اسرائیل و غزه ، هایکو مائاس وزیر امور خارجه آلمان گفت که “برای تهیه منابع انسانی بهتر” در نوار غزه لابی خواهد کرد “.
مااس همچنین حملات موشکی به اسرائیل را محکوم کرد و بر حق اسرائیل برای دفاع از خود تأکید کرد.
* در 18 مه ، کمیته کمک های پزشکی فوری (MER-C) ، سازمان بشردوستانه اندونزی ، متخصص در کمک به مقابله با فوریت های پزشکی برای قربانیان جنگ ، درگیری و بلایای طبیعی است. گوش – گفت که او یک تیم جراح (5-6 نفر) و دارو به نوار غزه فلسطین می فرستد.
سربینی عبدالمراد ، رئیس هیئت رئیسه هیئت رئیسه MER-C اندونزی ، گفت: تیم جراحی شامل متخصصان آسیب های ارتوپدی ، بیهوشی ، جراحی عمومی ، جراحی پلاستیک و پرستاری است. اعضای تیم از دفاتر محلی MER-C هستند و قصد دارند 2 تا 4 هفته در نوار غزه بمانند.
در همان روز ، وزارت امور خارجه اندونزی تأیید کرد که دولت اندونزی کمک های بشردوستانه ای به فلسطین از جمله 500000 دلار کمک ارائه خواهد کرد.


* در همین حال ، در 18 مه ، مصر گفت که 500 میلیون دلار به تلاش برای بازسازی نوار غزه پس از حملات هوایی اسرائیل اختصاص خواهد داد. در 16 مه ، مصر دروازه مرزی رفح را برای کمک رسانی و انتقال مجروحان از غزه به بیمارستان های مصر برای معالجه باز کرد. 26 کامیون غذا و 65 تن دارو به غزه تحویل شده است و 50 آمبولانس آماده انتقال مجروحان برای معالجه هستند.
قاهره به دنبال میانجیگری در آتش بس بین حماس و اسرائیل است. عبدالفتاح السیسی ، رئیس جمهور مصر و امانوئل ماکرون ، همتای فرانسوی وی و عبدالله دوم پادشاه اردن در 18 مه در پاریس برای دستیابی به آتش بس سریع گفتگو کردند.
[ad_2]