نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

داکوتا جانسون به یاد می آورد زمانی که دچار حمله وحشت شد newkerala.com # 12086

[ad_1]


لس آنجلس ، 20 ژانویه: داكوتا جانسون بازیگر هالیوود اعتراف كرد كه هنگام آماده شدن برای اولین صحنه آواز خواندن خود در سر صحنه فیلم آینده خود ، دوست ما ، دچار حمله وحشت شده است. به گزارش dailymail.co.uk ، این بازیگر زن اعتراف کرد وقتی در واقع به “نمایش جیمی فالون” پیوست.

جانسون به فالون گفت: “این خیلی ترسناک بود.”

“آواز در حضور مردم در واقع برای من بسیار وحشتناک است. و ما مجبور شدیم از صحنه ای که حتی من را نمی بینید فیلم برداری کنیم. دوربین در پشت … شما حتی نمی توانید بفهمید چه خبر است و من مجبور شدم در یک تئاتر اجتماعی بازی کنم. وی افزود: آنها صدای تکثیر صدای من ، ضبط صدا را ضرب کردند و آن را “اکشن” صدا کردند.

این بازیگر زن ادامه داد: “و انگار یک حمله وحشت داشتم ، که از همه جهاتی که وانمود می کند ممکن است خود را نشان می دهد ، بنابراین من فقط فرار کردم. مثل تئاتر ، پشت صحنه دویدم. دویدم دور و بعد تازه شروع کردم برای خندیدن هیستریک و همه اعضای خدمه دوست داشتند ، “او چه کاری انجام می دهد؟” در حال دویدن ، خندیدن و سپس فقط حرکت را متوقف کرد و شروع به گریه کرد. این مانند یک حالت پرواز شدید بود. “

دوست ما بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده است و این فیلم یک زوج نیکول و متیو تیگ را دنبال می کند زیرا آنها پس از تشخیص نیکول به سرطان انتهایی با آینده نامشخصی روبرو می شوند.

در این فیلم کیسی افلک ، برنده اسکار در نقش متیو و جیسون سگل در نقش دوست نزدیک دان فوکوس بازی می کنند.

داکوتا جانسون زمانی را به یاد می آورد که دچار حمله وحشت شده است

آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!

توییت

عنوان

عنوان

کلاس

ارسال

ارسال

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *