نوشته شده در دیدگاه‌تان را بنویسید

خوراکی برای دوستداران ماهی newkerala.com # 22106


RAWA FRY BETKI

عناصر

* ماهی Betki-180 گرم

* Gris-75 گرم

* نشت سرد سبز – 25 گرم

* نمک – 1.5 گرم

* روغن تصفیه شده – 150 میلی لیتر

* Sabudana papad-1 رایانه

* ماسالا سرخ شده سرخ شده – 3 گرم

* روغن خردل – 20 میلی لیتر

* خمیر سیر زنجبیل – 25 گرم

* زردچوبه – 1 گرم

* Degi mirch-2 گرم

* لیمو – 1 عدد

* گوجه فرنگی دودی – 30 گرم

* زنجبیل -10 گرم

* سیر – 10 گرم

* گشنیز -5 گرم

روش

* رب سیر زنجبیل را در ظرفی بریزید و پودر فلفل قرمز تند ، زردچوبه و نمک را اضافه کنید.

* 2 قاشق غذاخوری روغن خردل بریزید و خوب مخلوط کنید.

* فیله ماهی را با ماکارونی مزه دار کنید و سپس روی قطعات را با راوا بپوشانید.

* مقدار قابل توجهی کره تصفیه شده را به یک تابه از قبل گرم شده اضافه کنید و فیله ها را به صورت کم عمق سرخ کنید.

* اکنون ماهی را برای سرخ کردن راوا با نشت سرد ، گوجه دودی دودی و سبودانای سرخ شده سرو کنید.

SOSEMEN CARPACIO با راکت ، گوجه سیاه و مرطوب DRISLA

عناصر

* ماهی قزل آلا – 60 گرم

* موشک-کاهو -25 گرم

* نمک – 1.5 گرم

* فلفل سیاه – 1 گرم

* گوجه فرنگی گیلاس – 15 گرم

* سرکه بالزامیک – 15 میلی لیتر

* آب لیمو – 10 میلی لیتر

روش

* فیله ماهی قزل آلا را پوست بگیرید.

* با چاقوی تیز به صورت ورقه های بسیار نازک برش داده و آن را روی صفحه استارتر قرار دهید.

* روی ماهی قزل آلا را با گوجه کاهو و گیلاس قرار دهید و نمک و فلفل را مزه دار کنید.

* اکنون کارپاچیو ماهی قزل آلا را با باران بالزامیک سرو کنید.

(می توانید با Puja Gupta به آدرس [email protected] تماس بگیرید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *