
[ad_1]
عناصر
* ماهی Betki-180 گرم
* Gris-75 گرم
* نشت سرد سبز – 25 گرم
* نمک – 1.5 گرم
* روغن تصفیه شده – 150 میلی لیتر
* Sabudana papad-1 رایانه
* ماسالا سرخ شده سرخ شده – 3 گرم
* روغن خردل – 20 میلی لیتر
* خمیر سیر زنجبیل – 25 گرم
* زردچوبه – 1 گرم
* Degi mirch-2 گرم
* لیمو – 1 عدد
* گوجه فرنگی دودی – 30 گرم
* زنجبیل -10 گرم
* سیر – 10 گرم
* گشنیز -5 گرم
روش
* رب سیر زنجبیل را در ظرفی بریزید و پودر فلفل قرمز تند ، زردچوبه و نمک را اضافه کنید.
* 2 قاشق غذاخوری روغن خردل بریزید و خوب مخلوط کنید.
* فیله ماهی را با ماکارونی مزه دار کنید و سپس روی قطعات را با راوا بپوشانید.
* مقدار قابل توجهی کره تصفیه شده را به یک تابه از قبل گرم شده اضافه کنید و فیله ها را به صورت کم عمق سرخ کنید.
* اکنون ماهی را برای سرخ کردن راوا با نشت سرد ، گوجه دودی دودی و سبودانای سرخ شده سرو کنید.
SOSEMEN CARPACIO با راکت ، گوجه سیاه و مرطوب DRISLA
عناصر
* ماهی قزل آلا – 60 گرم
* موشک-کاهو -25 گرم
* نمک – 1.5 گرم
* فلفل سیاه – 1 گرم
* گوجه فرنگی گیلاس – 15 گرم
* سرکه بالزامیک – 15 میلی لیتر
* آب لیمو – 10 میلی لیتر
روش
* فیله ماهی قزل آلا را پوست بگیرید.
* با چاقوی تیز به صورت ورقه های بسیار نازک برش داده و آن را روی صفحه استارتر قرار دهید.
* روی ماهی قزل آلا را با گوجه کاهو و گیلاس قرار دهید و نمک و فلفل را مزه دار کنید.
* اکنون کارپاچیو ماهی قزل آلا را با باران بالزامیک سرو کنید.
(می توانید با Puja Gupta به آدرس [email protected] تماس بگیرید)
[ad_2]