
[ad_1]
واشنگتن ، 20 ژانویه: جنیفر لوپز ، خواننده ، بازیگر آمریکایی ، روز چهارشنبه ، در حال آماده شدن برای مراسم تحلیف جو بایدن-کمالا هریس و معرفی او برای مراسم ویژه ، با هواداران خود نگاه خود را به آماده سازی خود معطوف کرد. خواننده ترانه “On The Floor” با پریدن در اینستاگرام نیم نگاهی به آماده سازی خود برای اجرا به اشتراک گذاشت. این ستاره عکسی را به اشتراک گذاشت که در آن دیده می شود که به طور خیره کننده ای در مقابل هواپیمای شخصی خود عکس می گیرد. ستاره هاستلرز با پوشیدن یک گروه کاملاً خاکستری و کلاهی متناسب ، مانند همیشه سکسی به نظر می رسید.
ستاره “Second Act” عکس را با رنگ های پرچم آمریکا ، شکلک های قرمز ، آبی و سفید روی قلب عنوان کرد و “DC Bound” را اضافه کرد.
این پست بیش از 7 پسندیدن را در سیستم عامل اشتراک عکس جمع کرده است.
لوپز همچنین هنگام نشستن با “جوخه مداخله” عکس دیگری از صحنه به اشتراک گذاشت.
لوپز که به شکل یک گروه شطرنجی و یک تی شرت سفید درآمده بود ، عکسی را در اینستاگرام منتشر کرد که در آن دیده می شود که در حال خندان در حال عکس گرفتن با هم تیمی های خود در پایتخت آمریکا است. این عکس همچنین کریس اپلتون را نشان می دهد ، وی همچنین در مورد این پست اظهار نظر کرد: “به نظر می رسد با چشمان بسته وارد سال 2021 می شوم … (با خنده شکلک).”
وی با گرفتن زیرنویس ها ، “# مراسم تحلیف 2021.”
جنیفر لوپز ، گارت بروکس ، تیم مک گراو و دیگران نیز برای اجرای جشن بزرگ روز برنامه ریزی شده اند.
تام هنکس پس از تحلیف جو بایدن رئیس جمهور منتخب و کمالا هریس معاون رئیس جمهور منتخب رئیس جمهور در 20 ژانویه در واشنگتن میزبان نمایش ویژه “جشن آمریکا” خواهد بود.
جنیفر لوپز برای مراسم تحلیف بایدن-هریس آماده می شود ، چشمک می زند
آیا این مقاله را پسندیدید؟ اولین کسی باشید که آن را به اشتراک می گذارد!
توییت
عنوان
عنوان
کلاس
ارسال
ارسال
[ad_2]