
[ad_1]
هند اولین مورد قارچ زرد را ثبت می کند
ANI گزارش داد که اولین بیمار مبتلا به قارچ زرد که در بالا به آن اشاره شد ، مرد 45 ساله ای بود که تحت درمان COVID-19 قرار گرفت. در چند روز گذشته ، سلامتی این مرد رو به وخامت گذاشته بود ، بنابراین او دوباره به پزشک مراجعه کرد. پزشکان دریافتند که این بیمار بیماری قارچی زرد دارد.

به این بیماری قارچ زرد گفته می شود زیرا ناحیه آسیب دیده زرد است و در زیر چرک تشکیل می شود. این بیماری در خزندگان تشخیص داده شده توسط آندوسکوپی بینی بیمار شایع است.
بیمار در حال حاضر در بیمارستان تحت درمان است. پزشکان می گویند تنها درمان قارچ زرد تزریق آمفوتریسین B ، یک ماده ضد قارچ با طیف گسترده است. این دارو همچنین برای درمان قارچ سیاه (یا موکورمیکوز) نیز استفاده می شود.
غالباً یک عفونت نادر با قارچ سیاه ، موسوم به موکورمیکوزیس ، 50 درصد مرگ و میر دارد و برخی از افراد آلوده تنها پس از برداشتن چشم زنده می مانند. در همین حال گفته می شود که بیماری قارچ زرد بسیار خطرناک تر از بیماری قارچ سیاه است.
این قارچ بیماری زا به داخل بدن حمله کرده و اندام های داخلی را تحت تأثیر قرار می دهد. در موارد شدید ، قارچ زرد ، که به دلیل ضعف ایمنی در بیماران COVID-19 ایجاد می شود ، باعث آسیب چرکی به اندام ها و بافت های مختلف می شود و منجر به نکروز و مرگ می شود.

طبق گفته دکتر BP Tyagi ، متخصص گوش و حلق و بینی در شهر غازی آباد در اوتار پرادش ، قارچ زرد یک بیماری بالقوه کشنده است.
علائم اولیه قارچ سیاه را می توان با تغییر شکل صورت به وضوح تشخیص داد. در همین حال ، علائم قارچ زرد شامل کاهش اشتها ، کاهش وزن است. در موارد شدید ، این بیماری می تواند منجر به اختلال در عملکرد اعضای بدن شود.
دکتر افزود: اولین بیمار مبتلا به قارچ زرد دارای علائم کرم حلقوی و قارچ سفید بود. اینها همچنین از عوارض COVID-19 است.
همچنین ، طبق DNA India ، بیماری قارچ زرد عمدتاً با رعایت نکردن بهداشت همراه است.
“تمیز نگه داشتن خانه و محیط پیرامون خود بسیار مهم است. غذای قدیمی و مدفوع باید در اسرع وقت برداشته شود تا از رشد باکتری ها و قارچ ها جلوگیری کند. رطوبت داخلی نیز مهم است. بهترین رطوبت باید بین 30 تا 40 درصد باشد ».
در هند کمبود دارو برای درمان بیماری های قارچی وجود دارد
همانطور که در بالا ذکر شد ، تنها درمان tinea versicolor تزریق آمفوتریسین B ، یک عامل ضد قارچ با طیف گسترده است. این دارو همچنین برای درمان قارچ سیاه (یا موکورمیکوز) نیز استفاده می شود.
با این حال ، در زمینه ثبت تعداد زیادی از عفونتهای قارچ سیاه در هند (طبق تایمز هند ، از 27 ماه مه ، هند بیش از 11000 مورد قارچ سیاه را ثبت کرده بود) ، ظهور این اولین بیماری قارچ زرد این را تحت فشار قرار داد خطر کشور از کمبود داروی ضد قارچ.

دوره درمان با آمفوتریسین B می تواند 4-6 هفته با 90-120 دوز آمفوتریسین B تزریق شود. با فرض اینکه متوسط تعداد داروهای مورد نیاز برای هر بیمار در طول درمان 100 دوز باشد ، بنابراین تعداد موارد در مورد قارچ سیاه بیماری ، همانطور که در بالا ذکر شد ، هند به مقدار بسیار زیادی آمفوتریسین B نیاز دارد و انتظار می رود تعداد آنها به طور قابل توجهی افزایش یابد.
آمفوتریسین B در حال حاضر توسط پنج شرکت دارویی در هند تولید می شود که شامل Bharat Serums & Vaccines ، BDR Pharmaceuticals ، Sun Pharma ، Cipla و Life Care Innovations است. با این حال ، تعداد تولیدکنندگان این دارو همیشه محدود است ، زیرا موارد آلودگی با قارچ سیاه در کشور هر ساله زیاد نیست. همه شرکت های دارویی فوق الذکر تخمین می زنند که آنها در ماه مه فقط 163000 دوز آمفوتریسین B تولید کرده اند و 363000 دوز دیگر در حال وارد شدن است.
دکتر رندیپ گولریا ، مدیر انستیتوی علوم پزشکی هند در دهلی نو ، نسبت به نام بردن عفونت های قارچی بر اساس رنگ و منطقه ای که تحت تأثیر آنها قرار دارند ، هشدار می دهد ، زیرا ممکن است گیج کننده باشد.
“به طور کلی ، قارچ هایی که معمولاً می بینیم ، موکورمیکوز ، کاندیدا و آسپرژیلوز است. موكورمیكوز (قارچ سیاه) بیشتر در موارد COVID-19 و دیابت دیده می شود. “
در همین حال ، کاندیدا ، که با عفونت های قارچی قارچی همراه است ، در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند رخ می دهد و به عنوان “لکه های سفید دهان” مشاهده می شود. کمتر معمول ، قارچ آسپرژیلوز ریه ها را تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند باعث واکنش های آلرژیک شود. با این حال ، دکتر گولریا به طور دقیق علل و علائم عفونت های قارچی زرد را توضیح نداد.
[ad_2]