
[ad_1]

بررسی نتایج انتخابات ریاست جمهوری به افزایش اعتماد به نفس مردم آمریکا کمک می کند
در تاریخ 2 ژانویه ، تد کروز ، سناتور جمهوری خواه گفت که او و گروهی دیگر از سناتورهای 10 حزب دیگر با نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در جلسه 6/1 صبح شورای ملی مخالفت خواهند کرد.
در یک بیانیه مشترک ، گروه سناتورهای جمهوری خواه به رهبری سناتور تد کروز گفتند نتایج کالج انتخاباتی را رد می کنند مگر اینکه کنگره یک کمیسیون انتخابات کامل تعیین کند. احراز حقایق و بررسی راستی آزمایی 10 روزه نتایج انتخابات در کشورهای مورد مناقشه.
پس از بسته شدن ، کشورهای جداگانه نتایج کمیسیون را ارزیابی می کنند و در صورت لزوم ممکن است جلسه ای را برای تأیید تغییر آرا تشکیل دهند.
در این بیانیه آمده است: “ما قصد داریم در تاریخ 6 ژانویه رای گیری کنیم تا رأی های انتخاباتی در کشورهای مورد مناقشه رد شود ، زیرا آنها از نظر قانونی تأیید نشده اند (از نظر قانونی لازم است) ، مگر اینکه و تا زمان اتمام آزمون نتایج انتخابات زودهنگام 10 روزه. “
اگرچه هیچ مدرکی ارائه نشده است ، سناتورها اظهار داشتند که اتهامات مربوط به تقلب اعتماد به سیستم انتخاباتی ایالات متحده را خدشه دار می کند و کنگره آمریکا در حل ادعاها سابقه دارد. همان را مجبور کنید. سناتورهای جمهوری خواه در بیانیه ای تأکید کردند که اقدامات آنها ممکن است نتیجه انتخابات را تغییر ندهد و آنها به دنبال از بین بردن روند دموکراتیک نیستند ، بلکه به دنبال بازگرداندن اعتماد مردم هستند. برای این روند
در این بیانیه آمده است: “حمایت از سیستم انتخاباتی نباید موضوعی مغرضانه باشد.” بررسی منصفانه نتایج انتخابات قبل از 20 ژانویه به افزایش اعتماد مردم آمریکا به روند انتخابات و تقویت مشروعیت فردی که رئیس جمهور بعدی خواهد شد کمک می کند. “
گروه سناتورهای فوق در حال حاضر به طور خصوصی با سناتور جمهوری خواه جاش هاولی در تلاش برای به چالش کشیدن نتایج رای گیری کالج انتخابات همکاری می کنند.
اگرچه بعید به نظر می رسد که این تلاش به نتیجه برسد ، زیرا مجلس نمایندگان هنوز تحت کنترل دموکراتیک است ، اما این اقدام می تواند شناخت پیروزی آقای بایدن را به تأخیر بیندازد و به عنوان کاری صحیح تلقی شود. تا متحدان رئیس جمهور ترامپ وفاداری خود را به آقای ترامپ نشان دهند.
پیش از این ، رئیس جمهور ترامپ بارها وی را به تقلب در انتخابات نوامبر متهم کرده بود ، اما دادستان کل ویلیام بار گفت که هیچ مدرکی بر این ادعا وجود ندارد ، که انتظار می رود لغو شود. پیروزی بایدن. چندین دادگاه ایالتی و فدرال تلاش های تیم ترامپ برای برگرداندن اوضاع را رد کرده اند.
“این بازی خطرناک نمی تواند حقیقت را تغییر دهد”
CNN گزارش داد ، پیش از اقدام ، همچنین در تاریخ 2 ژانویه ، آقای مایك گوین ، سخنگوی جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریكا ، طرح كنفرانس را برای به چالش كشیدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری كاملاً رد كرد. جمهوری خواهان در جلسه آینده شورای ملی.
مایک گوین گفت: “این بازی خطرناک نمی تواند این واقعیت را تغییر دهد که آقای بایدن در 20 ژانویه به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده سوگند یاد کند.” تمام این ادعاهای بی اساس تأیید و رد شده اند. توسط دادستان کل تحت رئیس جمهور ترامپ ، ده ها دادگاه و مقامات انتخاباتی هر دو حزب برکنار شد.
در همان روز ، چاک شومر رهبر اقلیت دموکراتیک سنا از آخرین اقدام سناتور تد کروز و دیگر نمایندگان کنگره برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر داد. .
آقای چاک شومر در بیانیه ای در توییتر تأیید کرد: “آقای جو بایدن و خانم کمالا هریس در 18 روز آینده رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور ایالات متحده می شوند.”
در اوایل روز ، مایک پنس ، معاون رئیس جمهور آمریکا پس از ابراز مخالفت سناتور جمهوری خواه تد کروز ، اظهار داشت که او و گروهی دیگر از سناتورهای 10 حزب دیگر با نتایج انتخابات مخالفت خواهند کرد. برای تعیین رئیس جمهور ایالات متحده در جلسه 6 ژانویه کنگره.
دفتر مارك شورت معاون رئیس جمهور آمریكا در بیانیه ای گفت: “مایك پنس ، معاون رئیس جمهور آمریكا نگرانی های میلیون ها آمریكایی درباره تقلب و بی نظمی در انتخابات ریاست جمهوری گذشته را در اختیار دارد. معاون رئیس جمهور مایک پنس از تلاش اعضای پارلمان و پارلمان که از مجوز قانونی خود برای اعتراض و ارائه شواهد به کنگره و مردم استفاده می کنند استقبال کرد. آمریکا در 6 ژانویه. “
براساس قانون اساسی ایالات متحده ، اعضای سنا و مجلس نمایندگان در تاریخ 6 ژانویه برای افتتاح و شمارش آرا of کالج انتخاباتی دیدار خواهند کرد. بر این اساس ، مایک پنس ، معاون رئیس جمهور ، رئیس مجلس سنا ، در حضور سنا و مجلس نمایندگان کلیه گواهینامه ها را باز می کند ، پس از آن آرا شمارش می شود.
شخصی که بیشترین آرا را داشته باشد رئیس جمهور خواهد بود.
نتایج انتخابات در 14 دسامبر نشان داد که جو بایدن در مقایسه با 232 رأی رئیس جمهور دونالد ترامپ ، 306 رأی انتخاباتی را به دست آورد.
[ad_2]