
[ad_1]

اطلاعات فوق توسط مون جائه این ، رئیس جمهور کره جنوبی ، در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با جو بایدن ، رئیس جمهور ایالات متحده ، پس از نشست آمریکا و کره در همان روز ، داده شد.
بر این اساس ، رئیس جمهور مون گفت: “ما توافق کرده ایم که آمادگی دفاعی خود را تقویت کنیم و بر تعهد خود برای انتقال فرماندهی و کنترل (OPCON) نیروهای کره جنوبی از ایالات متحده به کره جنوبی تأکید کنیم.” من همچنین خوشحالم که پایان بررسی دستورالعمل های موشکی را اعلام کردم. “
رئیس کاخ آبی این اقدام را “نمادین و قابل توجه” برای نشان دادن اعتبار اتحاد آمریکا و کره به همراه توافق برای تقسیم هزینه نگهداری نیروهای آمریکایی در شبه جزیره کره (SMA) خواند.
وی آن را معیار “نمادین و قابل توجه” اعتماد به اتحاد ، همراه با توافق اخیر برای تقسیم هزینه های نگهداری نیروهای آمریکایی در شبه جزیره کره (SMA) خواند.
طبق اولین دستورالعمل های مصوب واشنگتن و سئول در سال 1979 ، کره جنوبی از تولید موشک های بالستیک با برد بیش از 300 کیلومتر و محموله بیش از 500 کیلوگرم منع شد.
پس از حمله کره شمالی با موشک به یک جزیره کره جنوبی ، سئول از واشنگتن خواسته است محدودیت ها را کاهش دهد تا بتواند موشک های قدرتمندتری بسازد.
در سال 2012 ، ایالات متحده موافقت کرد کره جنوبی بتواند موشکهای بالستیک را با برد تا 800 کیلومتر مستقر کند ، اما با این وجود کلاهک را به 500 کیلوگرم محدود کرد. از آن زمان کره جنوبی موشکهایی با برد روزافزون و کلاهکهای بزرگتر از جمله Hyunmoo-2A ، Hyunmoo-2B و Hyunmoo-2C آزمایش کرده است.
هنگامی که کره شمالی در سال 2017 اولین موشک بالستیک قاره پیما (ICBM) خود را پرتاب کرد ، رئیس جمهور سابق ترامپ حد حمل بار را به طور کامل حذف کرد و منجر به معرفی Hyunmoo-4 شد.
برای حذف محدودیت وزن کلاهک های موشک های بالستیک ، متن چندین بار مورد بازنگری قرار گرفته است. در سال 2020 کره جنوبی حق ساخت موتورهای نیمه هادی را برای وسایل نقلیه پرتاب فضایی دریافت کرد.
[ad_2]